Skip to content

FITS 2022 & Liceul de Artă Sibiu

 

    Liceul de Artă are onoarea și bucuria de a participa în cadrul celei de-a 29-a ediție a Festivalului Intenațional de Teatru Sibiu la “Un secret despre bucurie”, un spectacol de teatru unic și surprinzător în care 27 de actori portretizează personaje din trecut, care prind astfel viață printre membrii publicului, dezvăluind poveștile pline de umor, de speranță și de suferință ale unei comunități de evrei care a fost cândva prosperă.
Doi elevi ai Liceului de Artă, Bogdan Păculea, clasa a IX-a A (clarinet), coordonat de domnul profesor Andrei Crăciun și Enea-ChristianTrailović, clasa a XI-a (vioară), coordonat de doamna profesoară Vasilica Tudori, contribuie la partea instrumentală a piesei alături de doamna profesoară Delia Folescu, care cântă în cor.
    Cu o acțiune plasată în Sibiul anului 1927, „Un secret despre bucurie” (A secret about joy) este un spectacol muzical înălțător, regizat de Sarah Brown, dramaturg, interpret internațional, creatoare de mega-spectacole realizate special pentru anumite locuri.
Spectocolul este în lima engleză și are premiera în data de 24 iunie 2022, cu o a doua reprezentație în 25 iunie, la Sinagoga Mare din Sibiu.

https://www.sibfest.ro/ro/homepage-127/events/un-secret-despre-bucurie#